CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/12/2007 | 10:09 | מאת: מירי

שלום! אני בהריון שבוע 35+2 חליתי לפני שבוע וחצי במחלה עם כאב גרון, נזלת וגודש באף, חום 37.5 רק ביום הראשון. מחלה נמשכה מספר ימים ונזלת יש עד עכשיו. כמו כן, היו לי נקודות אדומות על החיך, האם זה יכול להיות סימן של CMV? מתי אני יכולה לבצע בדיקת נוגדנים? תודה רבה

שלום מירי, 1. הסימנים שתארת אינם אופייניים למחלה ב- CMV. 2. אם בכל זאת את רוצה להיות בטוחה, ניתן לבדוק נוגדנים כנגד הנגיף כשבועיים לאחר תחילת המחלה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות