הפטיטיס בי ומין אורלי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/02/2002 | 20:45 | מאת: אייל

1. מה הסיכוי להדבקה לגבר במין אורלי (חשיפה קצרה ביותר לרוק ) 2.לכמה זמן ממועד הארוע אפקטיבי החיסון הפסיבי?

שלום אייל, לא ידוע לי על מקרה של הדבקה בהפטיטיס בי (HBV) לאחר מין אוראלי, ונראה לי ,אפוא, שהסיכוי לכך הוא קטן ביותר (יחד עם זאת- במהלך מין אוראלי לא מוגן יש סיכון רב הרבה יותר להדבקה במחלות מין אחרות, למשל בהרפס (HSV), כך שכדאי להיזהר). לשאלתך השניה- חיסון פסיבי כנגד HBV (לאחר חשיפה) יעיל למספר שבועות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות