כאבים ואיבוד תחושה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/01/2002 | 21:08 | מאת: ירון

אני בצבא ביחידה קרבית ובשבוע האחרון נפלתי למשכב כאשר החלו לי כאבים עזים ביותר בכל אצבעות הרגליים (בייחוד בבהונות) באותם מקומות בהם גם אין לי תחושה. הכאבים בייחוד סובבים את הציפורנים (בהם יש לי פטריות דרך אגב). לא ישנתי כמעט כלל בלילות למרות שהייתי עייף מאוד ולא עשיתי אף צעד אחד מרוב כאבים. הכאבים החלו לאחר תקופה מסויימת שבה איבדתי לחלוטין תחושה מאזור הכריות ומעלה אך המשכתי להתאמן כרגיל. הרופא הצבאי לא איבחן את המחלה. אם למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות אשמח לקבל תשובה.

שלום ירון, צר לי אבל אני חושש שאתה בפורום הלא נכון. נסה פורום של אורטופדים, ריאומטולוגים, או נוירולוגים. בהצלחה אפי

11/02/2002 | 01:23 | מאת: יוספה

יש מחלה שקוראים לה "טרשת נפוצה" והסימפטומים הראשונים שלה זה עקצוצים וכאבים באצבעות הידיים או הרגליים - אצלי זה התחיל באצבעות הרגליים. וכן איבוד תחושה ונימול - יתכן שזה התקף קטן של המחלה ולא קשור כלל לפטריות שלך ברגליים. מה קורה עם האצבעות הן גם קופצות לפעמים מעצמן? למי שיש את המחלה במצב רדום הוא יכול לפתח אותה במיוחד במצבים של מתח וחרדה ומאמץ יתר כמו אימונים מפרכים - אז כדאי שתעשה בירור נוירולוגי של הדבר הזה שציינתי "טרשת נפוצה" ותשלול את זה - כי ככל שיטפלו בך מהר יותר הסיכויים גדולים יותר להבראה - אף על פי שזאת מחלה מאוד קשה.

מנהל פורום מחלות זיהומיות