חושש מאוד - חולה לב עם פצע מתחת לזרת ברגל

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/05/2024 | 23:02 | מאת: עידן

שלום רב, גיליתי היום להפתעתי שיש לי פצע פתוח מתחת לזרת בכף רגל ימין. תמונה של הפצע - https://ibb.co/x5Pg3JT הפצע היה עם עור מקולף, ורוד ועם מספר נקודות אדומות יותר שהפרישו קצת דם / נוזל ורוד . חשוב לי לציין שאני חולה לב עם טרשת עורקים בכל הגוף (צוואר 50%), אחרי התקף לב, עם אי ספיקת לה קלה (EF 45) . ללא סכרת , בדיקת דופלר עורקי רגליים מלפני שנה תקין. מה עליי לעשות? חושש מאוד מפצע שלא יחלים / כיב. רופאים שונים המליצו על תרופות שונות - FLAMINAL / טרידרם תודה!!

שלום עידן, אני בעד כל פתרון ששומר על האזור נקי ויבש, ומצמצם את הלחץ על הפצע. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות