בלוטת לימפה מוגדלת במפשעה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/05/2024 | 14:34 | מאת: אלון

שלום מזה כשבוע בלוטת לימפה במפשעה בבדיקת u.s נאמר בלוטת לימפה מוגדלת בגודל 0.8/3.2 סמ בעלת מראה סנוגרפי תקין עם זרימת דם מעט מוגברת בדופלר צבע יתכן בלוטה תגובתית. רופא המשפחה רשם לי אנטיביוטיקה שאלתי האם אפשר לחכות שיעבור לבד? ללא אנטיביוטיקה?

שלום אלון, היות ואין לי מושג מהו הגורם להגדלת הבלוטה שלך, אני חושש שגם אין לי תשובה לשאלתך. הרבה בריאות אפי

10/05/2024 | 18:48 | מאת: אלון

הענין שגם לרופא אין מידע מה הסיבה אמר שכנראה זיהום. יש בדיקות נוספות כדי לדעת?

שלום אלון, לקיחת היסטוריה רפואית טובה + בדיקה גופנית של אבר המין ושל הגפה התחתונה בצד הגוף שבו התנפחה הבלוטה. הרבה בריאות אפי

10/05/2024 | 19:29 | מאת: אלון

תודה רבה

מנהל פורום מחלות זיהומיות