כינים ווירוסים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/01/2002 | 11:05 | מאת: גאונית

שלום האם אדם שנדבק כינים מנשא וירוסים ( איידס , הרפס , הפטיטיסים למיניהם) עלול דרך הכינה להידבק באותם וירוסים? מדובר בכיני גוף , בושת ושיער ראש . האם נעשו מחקרים בנושא? האם יש קישורים \אתרים שנוגעים בנושא? תודה.

שלום גאונית, כינים (LICE) הוכחו כמעבירות שתי מחלות- טיפוס וקדחת חוזרת, שתיהן נגרמות ע"י חיידקים (ריקציה ובורליה), ולא מחלות נגיפיות כגון איידס או הפטיטיס. אני לא מכיר אתר ספציפי שעוסק בנושא, וממליץ לך לנסות את אחד ממנועי החיפוש הרבים. בהצלחה והרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות