סינוסיטיס וירלית כרונית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/05/2024 | 22:44 | מאת: משה

היי סובל מסינוסיטיס כרוני כבר 3 שנים הנזלת נראת שקופה אך שום דבר לא עוזר בבדיקות אלרגיה הציגו שאין אלרגיה והאאג נתן לי אוגמנטין האם יש אנטיביוטיקה לסינוטיס שהיא לא רעילה לאוזניים? תודה

שלום משה, יש אנטיביוטיקות רבות שאינן נחשבות כמזיקות במיוחד לאזניים. 'אוגמנטין' היא אחת מהן. הרבה בריאות אפי

06/05/2024 | 11:23 | מאת: משה

אוגמנטין היא לא כמו אמוקסיצילין ?(אמוקסיצילין פוגעת באוזן) תודה

שלום משה, 'אמוקסיצילין', בטיפול המקובל, איננה תרופה שנחשבת כפוגעת באוזן בצורה שכיחה/משמעותית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות