שאלה לרופא בבקשה תודה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/05/2024 | 08:21 | מאת: רוית

שלום ד"ר. כתבתי כאן בעבר. לפני 4.5 שנים הייתי בחוף הים ודרכתי על משהו חום. לא יודעת מה זה היה, אני רק זוכרת שלאחר מכן התחילו אצלי כל מיני תופעות מוזרות. נקודות אדומות קטנות על הרגליים, מחלת חום אחרי 4 שבועות וכו'. ביצעתי בדיקת קומבו ל hiv כ חודש וחצי אחרי , תשובה שלילית. ביצעתי שוב בדיקה לאחר שנה וחצי, תשובה שלילית. ביולי שנה שעברה התגלה אצלי במקרה בבדיקות חוסר בויטמין B6 וקראתי שזה יכול לפגום בייצור נוגדנים. ( אני לאחר ירידה מכוונת במשקל ודיאטה( עלה בי החשש שאולי אין לי מספיק נוגדנים ובגלל זה לא התגלה דבר? מצד שני, אני סובלת בתקופה האחרונה מזיהומי עור שונים ( פטריה, דלקת עור) אני חוששת שאולי התפספס. מה דעתך? לחזור על הבדיקה? אשמח לדעתך. שבוע טוב

שלום רוית, אם את עדיין מודאגת את יכולה לחזור על הבדיקה. הרבה בריאות אפי

05/05/2024 | 12:04 | מאת: רוית

האם לדעתך חוסר בויטמין B6 יכול להשפיע על התוצאות? האם לדעתך כדאי לי לחזור? בהמשך למה שציינתי. אם היית במקומי, מה היית עושה?

שלום רוית, לו אני הייתי במקומך ל א הייתי טורח לחזור על הבדיקה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות