האם אפשר להידבק ככה באיידס?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/04/2024 | 10:49 | מאת: אבשלום

שלום דוקטור אפרים אתמול עשינו על האש ובחור טיגן צ'יפס ונגע בו עם הידיים ואז אכלתי את הצ'יפס ונשכתי את פנים הפה ויצא לי קצת דם ולאחר מכן הבחנתי שלאותו בחור שנגע בצ'יפס היה חתך קטן שדימם קלות. אני חושש שאוךי הדם היה על הצ'יפס ואז הגיע לי לפצע שנשכתי. האם אפשר להידבק ככה באיידס אם הבחור הוא חולה?

שלום אבשלום, הדבקה ב'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

29/04/2024 | 17:13 | מאת: אבשלום

תודה רבה ד"ר אפי היקר. אז אני יכול להמשיך את שגרת חיי כרגיל ולא להיות בלחץ מיותר?

לו לי היה קורה משהו דומה הייתי ממשיך את שגרת חיי ולא נכנס ללחץ.

מנהל פורום מחלות זיהומיות