מאוד לחוץ ואני רוצה להיות בטוח

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/04/2024 | 04:50 | מאת: מלקו טפרה

שלום דוקטור רציתי לדעת עד כמה זה בטוח שאחרי 91 יום בדיקה קמבו אמינה ועשיתי גם בדיקה מהירה בועדה למלחמה באיידס ויציא. שלילי אבל עדיין אני חסר שקט ורציתי לדעת האם בדיקה אחרי 90 יום זה ודאי שלילי ???

שלום, לו אני הייתי מקבל את שתי התוצאות שאתה קיבלת הייתי נרגע. הרבה בריאות אפי

27/04/2024 | 12:47 | מאת: מלקו טפרה

אני יגיד לך יציא לי לעשות לעשות מין לא מוגן אם עובדת מין ומאז אני בפחדים שיש לי איידס עשיתי בדיקה אחרי 21 יום יציא שלילי ועשיתי עוד פעם אחרי 57 יון שוב יציא שלילי ועכשיו עשיתי שוב אחרי 91 יום ושוב יציא שלילי ועדיין אני מרגיש חולשה בגוף כאבי ראש כאבי גרון לשון לבנה אמי לא יודע צה לחשוב כבר

שלום מלקו, לו אני הייתי מקבל את שלוש התוצאות שאתה קיבלת הייתי נרגע. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות