מכת חום והתייבשות תסמינים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/04/2024 | 19:41 | מאת: עדי

הבן שלי היה אתמול והיום בים למשך כמה שעות.. הוא הקפיד לשתות ולחבוש כובע(לא כל הזמן).. היום אחהצ החל להרגיש חולשה בחילות כאבי ראש ועלה החום ל39.5 .. הוא נתן שתן לאורך כל היום..האם יכול להיות שהתייבש? או שהיות ויש שתן (בפעם האחרונה שנתן שתן היתה לפני שעה) אז הסבירות למכת חום/התייבשות יורדת? מה התסמינים הדורשים בדיקה? נכון לעכשיו הוא ישן אבל מידי פעם מתעורר לרגע ולוגם קצת מהמים. הוא בן 9. תודה ערב שקט.

25/04/2024 | 19:53 | מאת: עדי

מתקנת.מדדתי עכשיו 40.3 חום. נתתי נורופן.

שלום עדי, יכול להיות שמדובר בהתיבשות ויכול להיות שמדובר במשהו אחר ומומלצת בדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

25/04/2024 | 20:41 | מאת: עדי

תודה. החום ירד עם הנורופן הכוונה לבדיקת רופא עוד הלילה או בבוקר במידה ואין שיפור?

שלום עדי, הכוונה היתה "בהקדם". הרבה בריאות אפי

26/04/2024 | 08:45 | מאת: עדי

תודה רבה דר הלפרין חג שמח

מנהל פורום מחלות זיהומיות