עובש ממזגנים והאם גורם לסיכונים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/04/2024 | 02:41 | מאת: עובש ממזגנים

שלום וברכה, יש לנו תינוק קטן בבית והמזגן בסלון פולט ריח חזק של טחב. לאור גלי החום לאחרונה, ניקינו את הפילטרים ועדיין הריח נשאר! מצד אחד חוששים לבשל את הילד אך מצד שני גם לנשום את העובש זה לא בריא! חשבנו לקרוא לטכנאי מוסמך אך מניחים שישתמש בכל מיני כימיקלים לניקוי שממש לא רצוי שיהיו בקרבת הילד מה עושים??? ועד כמה מסוכן שתינוק בן מס׳ חודשים נושם את העובש

שלום, 1. זה לא בריא לאף אחד לנשום עובש. 2. אני חושש שאינני בקיא מספיק בניקוי מזגנים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות