שאלה זינט דלקת בשתן בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/04/2024 | 09:01 | מאת: לבנת

שלום בהריון וסובלת מדלקת בדרכי השתן המון זמן שלא הגיבה לצפוויט פורטה ומנורול. קיבלתי מרשם לזינט 250 מג כפול פעמיים ביום למשך 7 ימים. אני שוקלת 40. האם המינון הזה נשמע נמוך מדי?

שלום לבנת, אם החיידק שגרם לדלקת שלך בכיס השתן הינו רגיש מאד ל'זינאט', אז המינון שנרשם שלך עשוי להספיק כדי לרפא את הדלקת הזאת. הרבה בריאות אפי

24/04/2024 | 20:30 | מאת: ליה

האם מינון של זינט 500 מג פעמיים ביום למישהי במשקל של 40 קילוגרם הוא גבוה ויכול להיות מסוכן?

שלום ליה, אם החיידק שגרם לדלקת בכיס השתן הינו רגיש מאד ל'זינאט', אז יתכן שהמינון שנרשם בשאלתך הוא גבוה מדי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות