אכילת עוף נא ילד בן 8

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/04/2024 | 12:56 | מאת: עדי

שלום וחג שמח היום המשפחה עשתה על האש ובין הדברים היתה פרגית. הבן שלי בן 8 אכל כמה חתיכות מהפרגית ורק לאחר מכן כששאר בני המשפחה אכלו ראינו שחלקים לא מעטים מהפרגית עדיין נאים ולא ניצלו טוב במנגל. היות ובעוף לא מבושל יש חיידקים כגון סלמונלה, ליסוריה, איקולי וכו- האם זה יכול להסתיים בקלקול מעיים או חלילה משהו מסוכן יותר? האם זה ייקח יום / יומיים או מספר שעות עד תחילת התסמינים? אשמח להכוונה וייעוץ כיצד לנהוג. תודה רבה

שלום עדי, זיהום מעיים בחיידקים שהןזכרו בשאלתך בד"כ מתפתח בתוך מספר ימים ממועד אכילת המוצרים המזוהמים בהם. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות