הסמן שעל פני המדיד בערכת קורונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/04/2024 | 08:42 | מאת: נוכחות קומונה בגוף על פי המדיד שבערכה

שלום דוקטור חליתי בקומונה לפני כשבועיים , סימפטומים קשים של חולשה וכאבי מפרקים ושרירים , כאבי גרון , טעם מר מתכתי , סחרחורות קלות , שעול . כל הזמן שכבתי במיטה לא היה לי חום . הרופאה רשמה לי molnupiravir ל5 ימים . התחלתי די מאוחר עם תרופה זו . היום אני ביום הרביעי . שאלתי בבקשה : אני עורך מדי בוקר בדיקה עצמית לזיהוי האנטיגן וכל הזמן מופיעיים שני הקווים Cו T.זה אומר שאני עדיין חולה בקורנה גם אחרי 12-14 יום . סימן להבראה מלאה פירושה רק קןC במדיד ? כמה זמן יכול סמן הקורנה להופיע במדיד ? תודה רבה

שלום, 1. הסימן להבראה מלאה הוא שאתה תרגיש טוב. 2. הסימן שאתה לא נחשב יותר כמדבק הוא בדיקת 'קורונה' שלילית (קו אחד במדיד). 3. זה עשוי לקחת מספר שבועות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות