מחלות מין מעיסוי טנטרי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/04/2024 | 19:02 | מאת: רותם

האם ניתן להידבק במחלת מין כלשהי מהמסוכנות ביותר ועד למחלות הפשוטות יותר במהלך עיסוי טנטרי שבו המעסה עם תחתונים בלבד ומבצעת עיסוי ידני באיבר המין הגברי באמצעות שמן???? העיסוי לא כולל חדירה כלשהי ומטרתו להעלות את האנרגיה המינית. קראתי דעות סותרות ואני לא רוצה לקחת צאנס

שלום רותם, אם הידיים של המעסה הן נקיות, ולא באו במגע (טרם תחילת העיסוי או במהלכו) עם אברי המין שלה או עם הפרשות כלשהן ממנו, אז הדבקה במחלת מין כלשהי במהלך העיסוי הטנטרי נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות