האם אפשר לצאת מהבית בזמן מחלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/04/2024 | 17:07 | מאת: שירן

שלום מזה יומיים יש לי צינון התקררות וחום שבא וחולף עם דקסמול כאב ראש וגרון היום יום השלישי אין חום והתקררות יש קצת צינון ואף סתום וקצת כאב גרון ויש גם חתונה ומתלבטת אם ללכת האם כדאי לוותר? או שאפשר לקפוץ לחצי שעה ולחזור?

18/04/2024 | 17:17 | מאת: שירן

לא עשיתי בדיקה ביתית לקורונה אבל יש סיכויי שזה גם שפעת ולא קורונה? האם אפשר להשתמש בתרסיס אלגרו לאף סתום במקום אוטריווין?

שלום שירה, אני חושש שלא אוכל לעזור לך ותצטרכי לקבל את ההחלטה בעצמך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות