צריך עזרה - קיום יחסי מין לא מוגנים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/04/2024 | 08:32 | מאת: אנונימי

היי, קיימתי יחסי מין לא מוגנים על מישהי שנבדקה ויצאה שלילית לhiv. אך אני לא יודע אם התחשבה בתקופת החלון של הבדיקה או לא. ימים ספורים אחרי קיום היחסים התחלתי להרגיש גירודים בכל הגוף (ללא פריחה), כאב גרון (נמשך כבר יותר משבוע), ובחילות. האם זה יכול להיות acute hiv? מה יכולות להיות הסיבות לתסמינים כאלה אחרי קיום יחסי מין לא מוגנים? סליחה אם זה נשלח כמה פעמים פשוט קיבלתי הודעת שגיאה על השליחה מספר פעמים.

שלום אנונימי, התסמינים המתוארים בשאלתך אינם אופיניים לזיהום חריף ב- HIV. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות