תולעים וטיפול בורמוקס בזמן הריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/04/2024 | 11:03 | מאת: יעל

שלום ד"ר, אני בהריון שבוע 18 גיליתי שיש לי תולעים. האם מותר לקחת ורמוקס? זה בטוח בהריון? תודה

שלום יעל, במידת הצורך, אפשר לקבל את התרופה 'וורמוקס' גם בהריון (היא מוגדרת כקטגוריה C ע"י רשויות הבריאות בארה"ב). הרבה בריאות אפי

02/04/2024 | 19:15 | מאת: יעל

מה זה אומר קטגוריה C ? תודה

שלום יעל, אצטט לך את ההגדרה באנגלית: Animal reproduction studies have shown an adverse effect on the fetus and there are no adequate and well-controlled studies in humans, but potential benefits may warrant use of the drug in pregnant women despite potential risks. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות