שאלה לגבי חשיפה למגע מיני

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/04/2024 | 04:24 | מאת: מריס

דר שלום היה לי חשיפה למגע מיני ביצעתי בדיקת combo לאחר 6 ימים שלילית. בדיקה שנייה לאחר 20 יום שלילית. בדיקה לאחר 41 יום שלילית כולם בדיקה של HIV 1,2 ab+ p24 ag לעשות עוד בדיקה ?? בבקשה עזרה שלך

שלום מריס, לו אני הייתי מקבל את שלושת התוצאות שאתה קיבלת ל א הייתי טורח לבצע בדיקה נוספת. הרבה בריאות אפי

02/04/2024 | 08:32 | מאת: מריס

דר אז אין צורך בבדיקת חוזרת לאחר 12 שבועות. יש לי בחודש אחרון מעט נפיחות בבלוטות תת לסת /צוואר מעט כואבות האם זה מדאיג למרות ששלוש הבדיקות שליליות

שלום מריס, לו אני הייתי מקבל את שלושת התוצאות שאתה קיבלת ל א הייתי טורח לבצע בדיקה נוספת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות