כמה שאלות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/04/2024 | 01:04 | מאת: ירין

שלום ד״ר יש לי כמה שאלות בנוגע להרפס גניטלי 1.האם הגיוני שפצעי הרפס יופיעו על שטחים נרחבים באיזור הערווה לדוגמא ליד האשך בצד ימין ובאיזור המפשעה בצד שמאל? 2.האם הגיוני שיומיים או שלושה לאחר התפרצות ראשונית של הרפס יופיעו פצעים נוספים לא באותו האיזור שבו חלה ההתפרצות הראשונית, באיזורים למשל כמו בשאלה הראשונה? 3.האם הגיוני שפצעי הרפס פשוט מופיעים כאדמומיות נקודתית בעור בלי שלפוחיות ובלי כאב וגרד ? 4.הגיוני שפצעי הרפס יחלפו לאחר כשלושה או ארבעה ימים בלי שום כל טיפול? מצטער על השאלות הארוכות מובן לי שכדי לאבחן הרפס צריך להיבדק אצל רופא אבל בכל זאת אשמח לדעת אם מה שתיארתי מתאים ואופייני להרפס תודה רבה מראש.

שלום ירין, 1. זה אפשרי. 2. זה פחות סביר. 3. גם זה פחות סביר. 4. זה לא סביר כשמדובר ב'הרפס' ראשוני. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות