שאלה שנושא עגבת ואיידס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/03/2024 | 14:23 | מאת: אנונימי חושש

שלום במהלך מגע מיני עפה לי טיפה לעין עשיתי 4 בדיקות קומבו שהאחרונה לאחר 43 ימים-שלילית לגבי עגבת, עשיתי דרך קופת החולים מס בדיקות שהאחרונה הייתה לאחר 52 ימים בדיקת Tpha syphilis screen-שלילית, ניתן לשלול גם?

29/03/2024 | 14:25 | מאת: אנונימי שחושש

האם ניתן לשלול גם את העגבת וגם את האיידס?

שלום אנונימי, לו אני הייתי מקבל את שתי התשובות שאתה קיבלת הייתי נרגע. הרבה בריאות אפי

29/03/2024 | 17:11 | מאת: אנונימי שחושש

תודה על המענה דוקטור היה גם מין אוראלי לא מוגן מאז העור באיבר המין לא מחלים, לאחר כ10 ימים מאז המקרה קיימתי שוב יחסי מין, הופיע שריטה על האיבר מין וגירוד באיבר מין ובאשכים, הגירודים והעקצוצים יחסית עברו ונשאר רק עוד מגורה. ביצעתי 3 בדיקות std שתן ששליליות. קראתי בויקיפדיה שהמחלה בשלב השני מתבטאת בפגיעה בעור ובריריות של האיבר הפגוע, לא הופיע אצלי כיב כמו שמתארים. העור לא חוזר לעצמו. במהלך המגע המיני הלא מוגן הועברה אצבע על פי הטבעת לאחר השפיכה וגם שם תחושה של אי נוחות עד היום. לקחו לי מטוש משם והתוצאה תגיע בשבוע הבא. לפי מה שאני מתאר יש לך הערכה מה יכול לגרום למצב הזה? יתכן שלאחר 52 ימים עדיין לא יהיו לי נוגדנים לעגבת שימצאו בבדיקת Tpha? תודה רבה

שלום אנונימי, אני חושש שאין לי דעה בנוגע לסיבת התסמינים המתוארים בשאלתך, ואני מציע לך לחכות בסבלנות לתוצאת הבדיקה הנוספת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות