Dientamoeba fragyPCR וBlastocystis spp PCR

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/03/2024 | 17:31 | מאת: חנה

שלום בני בן ה-3 לפני כחודשיים היה חולה הקיא ושלשל הרבה לאחר בדיקת צואה מצאו לו Dientamoeba הרופא אמר להתחיל לו דיאטה בלי מאכליים חלביים ובלי פרות שמרנו על דיאטה כחודש והיה שיפור קל ואז שוב הדרדר עם הקאות ושלשלולים חריפים יותר ומצאנו שהוא חיובי לDientamoeba fragyPCR וBlastocystis spp PCR חשוב לציין שאני שומרת מאד על הגיינה והוא מנקה ידיים לחות 6 פעמים ביום אבל שום דבר לא עוזר יש לו שלשולים חריפים וירידה במשקל מה אני אמורה לעשות?

שלום חנה, את אמורה להתייעץ עם הרופא/ה ששלח את הבדיקה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות