סיכויים למחלת האיידס/מחלות מין

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/03/2024 | 08:25 | מאת: יוסי

שלום דוקטור, בהמשך לשיח שהיה פה בנוגע למגע ידני באיברי המין והסיכויים להדבקה במחלת האיידס. אם מישהי נוגעת לעצמה באיבר המין בחלק החיצוני, נניח בשפתיים של הנרתיק לכמה שניות בלי להחדיר לעצמה אצבעות ומיד לאחר מכן היא נוגעת באיבר המין של הגבר ועושה לו ביד. יש סיכוי להדבקה באיידס או במחלות מין כלשהן? תודה מראש, יוסי

שלום יוסי, זה תלוי בתשובות למספר שאלות. למשל: 1. האם היא חולת' איידס'/נשאית של HIV? 2. האם היא מטופלת או לא? 3. האם על האצבעות שלה היה נוזל מאבר המין שלה? 4. האם, בזמן ה'עיסוי', נוצר מגע בין האצבעות הרטובות האלו לקצה השופכה של הגבר? הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות