בדיקת hsv בקופת חולים כללית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/03/2024 | 17:06 | מאת: בדיקת hsv

שלום רב קיבלתי הפנייה לבדיקת דם של דרך קופת חולים כללית herpes simplex v-ab יש לי 2 שאלות. האם הבדיקה בודקת גם הרפס מסוג 1 וגם מסוג 2? והאם זו בדיקה שמגלה אם קיים לי הרפס פעיל עכשיו או בכללי אם יש לי הרפס?

שלום, 1. אמורות להתבצע: בדיקה אחת של נוגדני IgG ל- HSV1 ובדיקה נוספת של נוגדנים ל- HSV2. 2. הבדיקה (IgG) מיועדת לתעד הדבקה בנגיפים אלו בעבר (הרחוק יחסית), ולא לאבחן הדבקה לאחרונה. הרבה בריאות אפי

26/03/2024 | 21:48 | מאת: בדיקה

הכוונה שההפנייה שקיבלתי היא עבור 2 סוגי הרפס?

זה מה שמקובל

מנהל פורום מחלות זיהומיות