חיידקים Blastocystus & Campilobacter

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/03/2024 | 16:02 | מאת: יוסי

דוקטור שלום, בבדיקת צואה התגלו לי תוצאות חיוביות של - - Blastocystus spp - PCR Campilobacter PCR אפשר לשאול איזה טיפול מתאים למקרה משולב כזה? איזה מקצוע ברפואה מתמחה בתחום? האם זה רופאי למחלות זיהומיות? או תחום אחר? תודה רבה

26/03/2024 | 16:20 | מאת: יוסי

מוסיף הערה, שלפני חודש וחצי קיבלתי Tavanic לשבוע מסיבה אחרת לגמרי.

שלום יוסי, 1. זיהום שנגרם ע"י החיידק והטפיל שבודדו בצואה שלך אפשר לטפל בתרופות מתאימות (אין אחת כזו שמתאימה לשתיהן). 2. רופא/ת משפחה, פנימאי/ת, גאסטרואנטרולוג/ית, זיהומאי/ת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות