שאלות בנושא מחלות מין

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/03/2024 | 16:26 | מאת: חושש

שלום 1.האם הרפס באיבר המין חייב להיות עם שלפוחיות ? בזמן קיום יחסי מין יתכנו כאבים חזקים ומעין שריטות בעור שנפתחו? לא אובחנתי ע״י כיבים כי לא היו אלא רק על ידי בדיקת דם. הרפס 1. 2. ביצעתי 4 בדיקות לעגבת דרך קופ״ח כללית (tpha) שהאחרונה הייתה לאחר 42 ימים, ביום ה43 ביצעתי אצל מומחה פרטי בדיקה מהירה לעגבת מסוג chembio-מאושר fda שבודק גם Tpha וגם vdrl שיצאה שלילית, האם אני יכול להיות רגוע מבחינת עגבת? 3. ביצעתי 3 בדיקות לhiv -קומבו דרך קופ״ח שיצאו שליליות, האחרונה לאחר 42 ימים, ניתן לשלול?

שלום חשש, 1. הרפס ראשוני של דרכי המין מתבטא בד"כ בפצעים/שלפוחיות. 2. לו אני הייתי מקבל את ארבע תוצאות העגבת השליליות שאתה קיבלת, הייתי נרגע. 3. כנ"ל בנוגע לשלוש הבדיקות השליליות ל- HIV. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות