6 ימים זטו ועוד 5 ימים זינאט

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/03/2024 | 08:42 | מאת: דקלה

שלום רב דוקטור הרופא נתן לי זטו 2 כדורים 6 ימים .כי מאוד משתעלת ואמר שיתכן מאוד שזו דלקת ריאות. סיימתי 6 ימים זטו והשיעול נמשך, אם כי קצת פחת ונוספה עכשיו צריבה חזקה בשתן. אמר לי לקחת 5 ימים זינאט פעמיים ביום 500 מג. כי אי אפשר לעשות עכשיו בדיקת שתן שלוקחים אנטיביוטיקה. האם זה בסדר לקחת כל כך הרבה ימים אנטיביוטיקה? האם הזינאט יכול לעזור גם לדלקת ריאות, שאולי לא עברה אחרי הטיפול של 6 ימים בזטו? תודה רבה מראש .

שלום דקלה, 1. 11 ימי טיפול אנטיביוטי זה לא כל כך הרבה. 2. 'זינאט' יכול לעזור בריפוי דלקת ראות שנגרמה ע"י חיידק הרגיש לתרופה זו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות