בדיקת צהבת בתפקודי כליות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/03/2024 | 01:53 | מאת: דני

שלום דוקטור האם ניתן לזהות הידבקות בצהבת a,b,c שהתרחשה בעבר או עדיין קיימת בגוף (הדבקה ישנה) בעזרת מדד תפקודי כבד בבדיקות דם? ועוד שאלה ברשותך לדעתך יש סיכוי שמיחושים לא משהו כואב אבל כמו לחץ כזה באיזור ימין של הבטן בצד של הכבד שהולכים ובאים כבר כמה ימים קשור לצהבת? שוקל לפנות לרפוא משפחה אבל לא רוצה סתם ללכת אם זה לא רציני תודה רבה

שלום דני, 1. אבחנה של הדבקה בנגיפי 'הפטיטיס' אפשרית רק בעזרת בדיקות ייעודיות (כגון סרולוגיה או PCR). 2. אין לי מושג מהי הסיבה של המיחושים המתוארים בשאלתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות