חשש ממחלת מין לא מתפקד מאז

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/03/2024 | 21:11 | מאת: אסף ל

שלום דוקטור, לפני כשבועיים עשיתי עיסוי במהלכו היה לי חיבור עם המעסה וזה התגלגל לכך שהמעסה עשתה לי עיסוי ידני באיבר המין כאשר שנינו בעירום. היה שלב שהיא נגעה לעצמה באיבר המין לכמה שניות בחלק החיצוני של הפות ואז המשיכה לעשות לי את העיסוי עד שגמרתי. אציין שלא היתה חדירה, לא מין אורלי, לא אנאלי ולא היה חיכוך כלל בין איברי המין. רק מגע של היד שלה כפי שתיארתי לך. האם עליי לחשוש ממחלות מין כלשהן מהמקרה המתואר? מה אתה מציע לי לעשות? תודה רבה דוקטור יקר.

שלום אסף, הדבקה במחלות מין שונות (כגון 'הרפס', זיבה או אפילו HIV) במהלך יחסי המין המוגבלים המתוארים בשאלתך היא כנראה אפשרית. הרבה בריאות אפי

24/03/2024 | 08:14 | מאת: אסף

אפשרית?? מה אתה ממליץ לעשות??

שלום אסף, להיבדק. הרבה בריאות אפי

25/03/2024 | 10:23 | מאת: רונן

שלום דוקטור אשמח להבין בשאלתו של אסף אם הוא טוען שלא היה שום סוג של חיכוך באיברי המין ובפרט לא היה יחסי מין כיצד זה יתכן שרשמת בתשובתך שהדבקה בhiv היא אפשרית?

שלום רונן, אם המעסה היא חולת 'איידס', והיא נגעה בידה הרטובה בנוזל מהנרתיק שלה בקצה השופכה של אסף- אז הדבקה כזאת היא כנראה אפשרית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות