חשש מכלבת מחתולי רחוב

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/03/2024 | 21:13 | מאת: ברק

שני חתולים רבו תוך השמעת יללות רמות בשביל הגישה לביתי. כשהגעתי למרחק כחצי מטר מהחתולים רקעתי ברגלי בחוזקה פעמיים בקרקע והחתולים ברחו. נעלתי סנדלים פתוחות ללא גרביים וחששתי שאולי קצת רוק ניתז מהחתולים במנוסתם ופגע לי בכף הרגל. מיד כשהגעתי לדירתי ניגבתי את כפות הרגלים במטלית לחה כזאת שמשתמשים בה לניקוי משטחים. בדיעבד ראיתי שיש לי קילוף עור באצבעות הרגלים אולי פטריה. האם תיתכן הדבקה בכלבת בתרחיש הזה?

שלום ברק, אני ממליץ לך להפנות את שאלתך ישירות ללשכת הבריאות המחוזית במקום מגוריך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות