סיכוי הדבקה בhiv אחרי מין

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/03/2024 | 23:00 | מאת: Earn

שכבתי עם מישהו הייתי הפסיבי, עשינו מין אנאלי ואורלי (היינו בערך כמה דקות בלי קונדום והייתה חדירה ואז שמנו קונדום והמשכנו) שבוע לאחר מכן התחיל לי כאבי גרון הרופא אמר שיש לי משהו וויראלי והגרון קצת נפוח וזה עבר אחרי שבוע, ובנוסף לזה היה לי פצע אחד בפה שהוא היה לבן והיה בלסת התחתונה שגם הוא עבר אחרי כמה ימים, ואחרי שהכאבי גרון עבר היה לי צינון גם בערך לשבוע, בנוסף לזה באותו השבוע הייתי בחוץ שהיה קר אז אולי זה סתם צירוף מקרים, האם יש לי מה לדאוג?

שלום Earn, בלי קשר לתסמינים המתוארים בשאלתך, קיום יחסי מין אנאליים עם "מישהו" ללא קונדום (גם חלק מהזמן) הם סיבה לדאגה. הרבה בריאות אפי

21/03/2024 | 17:03 | מאת: Eran

אני מבין, אבל הדברים האלה יכולים להיות סמינים של משהו רציני כמו hiv?

לא בהכרח

מנהל פורום מחלות זיהומיות