הדבקה בפפילומה דרך….

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/03/2024 | 14:20 | מאת: תמר

אשמח להבין מהידע המקצועי שלך אז שאומרים הדבקה דרך ידיים מתכוונים שהיד זה הגורם המתווך ? למשל ביחסי מין אם הגבר נוגע בעצמו בפין ואז מחדיר אצבעות לאישה? כאילו ישירות ללא שטיפת ידיים בין לבין? האם שטיפת ידיים מפחיתה את הסיכוי?

שלום תמר, העברה הנגיף (מאבר מין של אדם אחד לאיבר מינו של אדם אחר) דרך האצבעות היא כנראה אפשרית רק במקרים חריגים, ושטיפת ידיים במים ובסבון מורידה מאד את הסיכוי לכך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות