מחלות משקיות אשפה עם משקאות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/03/2024 | 19:56 | מאת: עובד נקיון

שלום ד"ר הלפרין! אני עובד בתחום נקיון של "אחזקת מיבנים". יוצא לי במיסגרת העבודה לפנות שקיות אשפה שבדרך כלל יש בתוכן נוזלים כגון קפה מיץ כוסות. אני לא שם כפפות ויוצא שנישפך עליי נוזל על הרגליים או הידיים. האם זה אפשרי להידבק במחלה זיהומית כולשהי בהנחה שבנוזלים האלה הייה רוק או נוזליי גוף של אנשים שיתכן שהיו חולים או נשאים של מחלות או זיהומים? תודה על תשובתך

שלום עובד נקיון, אין זה סביר להידבק במחלות זיהומיות מנוזלים שנמצאים בשקיות אשפה וניגרים על הידיים או הרגליים. יחד עם זאת, מומלץ לך לטפל בשקיות כאלו בעזרת כפפות עבות רב-פעמיות כדי לצמצם את הסיכוי לדקירות מחפצים חדים שעשויים להימצא בהן. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות