חשד להידבקות לפני שנתיים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/03/2024 | 20:55 | מאת: תמיר

היי אשמח לעזרה לפני שנתיים קיימתי יחסי מין אנאללים מוגנים אך נקרע הקונדום לכמה דקות בזמן החדירה (אני החודר) עברו שנתיים ואני מרגיש בריא מאוד (יש לי עייפות כרונית מלפני המקרה) מאז המקרה אני מקפיד ועושה רק מוגן האם יש חשד שאני נשא מלפני שנתיים ואני לא יודע מכך? תודה רבה לך על הסבלנות ועל המענה

שלום תמיר, זה אפשרי. הרבה בריאות אפי

12/03/2024 | 10:01 | מאת: תמיר

תודה רבה על המענה גם אם לא הרגשתי כלום ואני מנהל אורח חיים לא בריא יחסית (סיגריות, תזונה לא מסודרת) האם ממקרה של קריעת קונדום לשתי דקות אפשר להידבק? מה עליי לעשות במקרה הזה? תודה רבה לך

שלום תמיר, במהלך יחסי מין 'אנאליים' לא מוגנים כהלכה שנמשכים כ- 2 דקות אפשר להידבק ב- HIV. אם אתה חושש שנדבקת בנגיף זה אני ממליץ לך על בדיקה מתאימה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות