זיהומים ומחלות ממגבת משומשת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/03/2024 | 23:25 | מאת: שי

היי הייתי אצל נערת ליווי ולאחר מכן התקלחתי אצלה, אבל המגבת שנתנה לי הייתה עם ריח לא משהו כאילו משומשת. אני נורא חרד מהמקרה שהתנגבתי עם המגבת הזו. שאמרתי לה היא אמרה בצחוק שאולי הכלב השתין עליה אבל אולי בכל צחוק יש אמת . נלך על המקרה הכי גרוע גם אם הייתה משומשת או עם פיפי של כלב מה הסיכוי להידבק במשהו ? בכל מקרה אחרי רבע שעה הגעתי הביתה והתקלחתי שוב וכל הבגדים לכביסה.

שלום שי, הסיכוי להידבק ב'משהו' במהלך שימוש במגבת שבה נספג שתן של כלב נחשב כנמוך ביותר. הרבה בריאות אפי

10/03/2024 | 18:38 | מאת: שי

תודה על התשובה ומה לגבי מגבת משומשת? היא בטוח לא הייתה חדשה היה לה ריח לה טוב

שלום שי, זה אפשרי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות