איך לדעת אם יש לי דלקת בשתן שמצריכה טיפול עם אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/03/2024 | 04:54 | מאת: אנונימית

היי אתמול התחלתי להרגיש בסוף המתן שתן כאב קל,לא כל פעם שאני נכנסת לעשות פיפי אני מרגישה את הכאב,שאני שותה הרבה מים אני לא מרגישה את הכאב התחלתי לקחת סדורל,האם אני צריכה טיפול אנטיביוטי?והאם אני צריכה להימנע מיחסי מין יש אפשרות להדביק את הפרטנר במשהו גם עם קונדום?

שלום אנונימית, 1. כדי לאבחן (או לשלול) דלקת בדרכי השתן יש לשלוח דגימת שתן ל'כללית' + לתרבית. אם יתברר שאכן מדובר בדלקת חיידקית יומלץ לך על טיפול אנטיביוטי מתאים. 2. אין חובה להימנע מקיום יחסי מין בסיטואציה המתוארת בשאלתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות