הידבקות בבדיקת דם באיידס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/03/2024 | 11:58 | מאת: עידן

מה הסבירות שנדבקתי מבן אדם שהיה לפני בבדיקת דם והיה לו איידס? ואם אומרים שהוירוס לא שורד מחוץ לגוף יותר מכמה דקות אז איך הוא שורד יום יומיים במבחנה?

שלום עידן, סבירות נמוכה מאד. הרבה בריאות אפי

07/03/2024 | 18:14 | מאת: עידן

מה זאת אומרת נמוכה מאוד? איך אפשר להידבק ממנו?

יש תרחישים תיאורטיים שונים שמאפשרים הדבקה כזאת. במציאות, הם לא סבירים.

07/03/2024 | 19:10 | מאת: עידן

אבל המחט היתה חדשה והצמר גפן שהיא שמה לי אחר כך?

הדבקה מצמר הגפן נחשבת כבלתי סבירה.

07/03/2024 | 19:30 | מאת: עידן

כן אבל היא שמה לי את זה בוריד אחרי הבדיקה. אז אם אתה אומר שיש סבירות נמוכה אז מאיפה הסיכוי ? כאילו מעניין אותי לדעת איך ? אם המחט היתה חדשה .. אז מאיפה? הרופאה לא מסכימה לתת לי בדיקה חדשה עוד שבועיים לאיידס

גם אני לא מוצא הצדקה לבצע בדיקת 'איידס' רק בגלל האירוע המתואר בשאלתך.

מנהל פורום מחלות זיהומיות