אמבה אוכלת מוח.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/03/2024 | 16:44 | מאת: ירין

היי מה הסיכוי שלי לקבל אמבה אם הייתי באתר בניה והיו קצת מים בוציים כמה מטרים מקדימה והרגשתי כמה טיפות בפנים וטיפה אחת שנכנסה לאף ( לא נגעתי במים ולא התקרבתי , המרחק היה בערך 5 מטר ביני לבין המים ) השאלה שלי היא האם יש סיכוי שמים בוציים יעופו באוויר עם הרוח ויכנסו לי לאף? תודה

שלום ירון, סיכוי נמוך ביותר עד אפסי. הרבה בריאות אפי

07/03/2024 | 11:48 | מאת: ירין

היי , האם אמבה אוכלת מוח יכולה להיות במקום שציינתי בשאלה הראשונה ( יש שם מלא משאיות בתוך האתר בניה )

07/03/2024 | 14:15 | מאת: דודו

מכיוון שאין לזה טיפול אז לא הייתי מוטרד מזה. אם במקרה של 1 למיליון נדבקת, אז הלך עליך ואין מה לעשות. אם לא נדבקת, אז גם אין מה לעשות. בכל מקרה אין מה לעשות.

שלום ירין, זה לא סביר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות