שפעת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/02/2024 | 18:47 | מאת: ליאורה

שלום אני בת 31. עשיתי חיסון שפעת לפני חודשיים. אני נוסעת בעוד יומיים לנסיעה חשובה ליפן אצטרך להרצות בפני המון אנשים ופגישות ואקדמיה וכו'. יש לנו מחר מפגש משפחתי. אחותי והילדים שלה עם שפעת. אני לא ששה להדבק אבל רוצה לבקר אותה. אשמח לשאול 1. האם אני יכולה להדבק למרות שיש לי חיסון? 2. אם לא סביר להדבק בשפעת כשיש חיסון, האם במידה והייתי ליד חולה שפעת אז כתוצאה מזה הנגיף בכל זאת עובר אליי ואז אני יכול להדביק מישהו אחר? תודה

שלום ליאורה, 1. כן, אבל הסיכוי איננו גבוה. 2. זה לא סביר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות