בקשר לשאלה קודמת בבקשה 8

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/02/2024 | 21:43 | מאת: יורם

שרשמתה ב : " בקשר לשאלה קודמת בבקשה 2 " ש "יתכן שיעילותם של שני חיסוני כלבת, שניתנים בהפרש זמן קטן (מספר ימים בודדים) זה מזה, נפגעת כתוצאה מכך שהם מוזרקים באותו מקום." הכוונה שלך זה שהכמות נוגדנים נגד כלבת (שאפשר לראות בבדיקת דם לזיהוי רמת נוגדנים נגד כלבת ) יכולה להיות צפויה להיות יותר מידי נמוכה ממה שצריך או שהאיכות של הנוגדנים צפויה להיות יותר מידי נמוכה ? תודה

שלום יורם, הכמות של הנוגדנים צפויה להיות קטנה יותר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות