בקשר לשאלה קודמת בבקשה 2

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/02/2024 | 19:53 | מאת: יורם

בקשר לשאלה הקודמת עם הנושא " בקשר לשאלה קודמת בבקשה " : 1.אם אני יבקש לעשות לי את 2 החיסונים האלה רק ביד ימין , הצוות והאחות חייבים לכבד את זה ולעשות לי רק ביד ימין? 2. אם מחסנים את 2 החיסונים של verorab האלה באותו יד זה לא אמור לפגוע ביעילות של הטיפול (לפחות לא הרבה) נכון? תודה.

שלום יורם, 1. אם אתה עומד על כך ששתי הזריקות תנתנה לך באותה זרוע, הצוות המטפל לא יכול להכריח אותך לקבל את הזריקה השניה בזרוע השניה. 2. יתכן שיעילותם של שני חיסוני כלבת, שניתנים בהפרש זמן קטן (מספר ימים בודדים) זה מזה, נפגעת כתוצאה מכך שהם מוזרקים באותו מקום. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות