המשך לשאלה הקודמת בבקשה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/02/2024 | 12:49 | מאת: יורם

אם בן אדם עשה בעבר טיפול מונע נגד כלבת ו3 שנים אחרי זה יש שוב חשד להדבקה אז אותו בן אדם עושה עוד 2 חיסוני דחף נוספים נגד כלבת בעקבות החשד החדש , אז ה2 חיסוני דחף האלה הם חיסונים פעילים (לא סבילים) והם מאותו סוג ומכאן אפשר להגיד שאם הבן אדם מבקש את 2 החיסונים האלה באותו יד , ביד ימין אז זה בסדר ולא מזיק לטיפול המונע וזכותו לבקש את זה והאחות צריכה לכבד את הבקשה ולחסן רק ביד ימין נכון? תודה

שלום יורם, אני חושש שאין לי מושג אילו חיסונים קיבלת בפעם השניה. הרבה בריאות אפי

25/02/2024 | 18:01 | מאת: יורם

ה 2 חיסוני דחף זה 2 פעמים verorab

שלום יורם, אם המרווח בין שתי המנות הוא קצר (מספר ימים בודדים), אז מקובל לתת את המנה הראשונה בזרוע אחת ואת המנה השניה בזרוע האחרת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות