חרדה או מחלת לב.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/02/2024 | 22:55 | מאת: אור

שלום דר, אני בת 34 סובלת מזה 20 שנה מחרדות ונוטלת כדורים פסיכיאטריים. ב-3 שנים האחרונות זה ממש החריף. ונעזרת בכדורי הרגעה במידת הצורך. אני יודעת מזה התקפי פאניקה וחווה אותם על בשרי ומה זה דפיקות לב מואצות וקוצר נשימה. העניין הוא שכרגע אני לא בחרדה וכשאני לוקחת נשימה עמוקה מזה יומיים ממש כואב לי בחזה. ומעולם לא היה לי דבר כזה. השאלה היא מנסיונך, האם אתה חושב שהחרדות פגעו לי בלב? וייתכן כי יש פגיעה בלב בעקבות הלחצים ? או שזה חרדה? כי מקריאה ראשונית בגוגל הבנתי שכאב בחזה בעת נשימה זה מצביע על בעיה בלב

שלום אור, אני ממליץ לך להפנות את שאלתך לפורום של רופא/ה פנימאי/ת או קרדיולוג/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות