אמבה אוכל מוח בכנרת .

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/02/2024 | 22:27 | מאת: עמית

היי, היום הייתי בכנרת ונסעתי על אופנוע ים , כשנסעתי הרבה מים עפו באוויר וכמה טיפות מים נכנסו לי לתוך האף ( הטיפות נכנסו עמוק בתוך האף כי נשמתי נשימות עמוקות ) האם אני יכול לחלות באמבה אוכלת מוח בעקבות המקרה הזה ? תודה

שלום עמית, תיאורטית, זה אפשרי. מעשית, הסיכוי לכך נחשב כמזערי. הרבה בריאות אפי

25/02/2024 | 10:37 | מאת: עמית

היי , האם יש עדויות שיש אמבה אוכלת מוח בכנרת? והאם זה משנה כמה עמוק נכנסו המים לאף ? תודה

שלום עמית, לפני מספר שנים דווח על מקרה כזה. מאז אין לי מידע על המצאות האמבה בכנרת. הרבה בריאות אפי

25/02/2024 | 17:10 | מאת: עמית

תודה על התשובה , אבל האם זה משנה כמה עמוק נכנסו המים לתוך האף ?

שלום עמית, אם במים אין אמבות אז זה לא משנה. אם במים יש אמבות אז כנראה זה כן משנה. הרבה בריאות אפי

29/02/2024 | 15:59 | מאת: עמית

היי , עבר כבר חמישה ימים מתחילת המקרה , עדיין יש סיכוי שאני אקבל אמבה אוכלת מוח ?

זה לא נראה לי סביר

מנהל פורום מחלות זיהומיות