קלאבסיאלה חוזרת בשתן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/02/2024 | 18:17 | מאת: הילה

אני בשבוע 11+2 היריון תאומים לאור צמיחה חוזרת של Klebsiella pneumoniae טופלתי באשפוז עם 6 מנות זינצף לוריד והמשך זינט בבית כעת שבוע וחצי לאחר סיום הטיפול עשיתי תרבית ושוב צמיחה של Klebsiella pneumoniae… אמרו לי שלא צריך לטפל שוב מה לעשות עם זה? להשאיר את החיידק ככה למרות ההיריון? אני מרגישה רק צורך כל הזמן לעשות פיפי.. חוץ מזה כלום תודה רבה

שלום הילה, מומלץ לטפל שוב. הרבה בריאות אפי

23/02/2024 | 09:25 | מאת: הילה

תודה רבה ד״ר הלפרין האם מומלץ שוב טיפול לוריד? צריך להתאשפז?

שלום הילה, אם החיידק שצמח עתה רגיש לאנטיביוטיקה שאותה ניתן לקחת דרך הפה- אז זה עדיף. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות