קלוסטרידיום האם יכול להיעלם?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/02/2024 | 15:02 | מאת: נגה

היי דר רשמתי לך שילדתי וחזר החיידק. האם יוכל להיעלם ללא טיפול? כרגע חסר בשוק ונקו 500

שלום נגה, הזיהום יכול להעלם גם ללא טיפול ייעודי, במפרט לאחר הפסקת האנטיביוטיקה שבעקבות המתן שלה הוא הופיע. הרבה בריאות אפי

22/02/2024 | 21:01 | מאת: נגה

תודה הפסקתי את האנטיביוטיקה לפני חודש. תוך כמה זמן אמור להיעלם?

שלום נגה, קשה לי לדעת מתי הזיהום שלך יעלם עצמונית, אם בכלל, אך אם הוא כבר נמשך ע"פ למעלה משבוע נראה לי הגיוני לשקול טיפול. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות