חשש להדבקה בhiv נוזלי נרתיק

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/02/2024 | 11:44 | מאת: מוטי

שלום, הייתי עם נערת ליווי ועקב כך שרציתי לצמצם סיכונים החלטתי שהיא רק תעשה לי ביד. אני שכבתי על הגב והיא מעליי, היה מעט חיכוך בין אבירי המין (ידוע לי שלא אמור להיות חשד להדבקה). לאחר מכן בזמן שהיא מעליי ואני על הגב, איבר המין שלה השפריץ נוזל שקוף כזה על איזור הכיפה באיבר שלי. מתוך להט הרגע לא קלטתי את הקטע ומהשכתי.. היא נגעה מעט באיבר מינה ואוננה לי. לאחר מספר דקות קלטתי את הקטע והבנתי את הסיכון המטורף. מהר הפסקתי את כל זה והלכתי להתקלח. האם לגשת לרופא יש לשקול prep? או שלא צריך? מודאג ולא יודע מה לעשות. עבר 24 שעות. יש לציין כי גם הסדינים היו רטובים מהנוזלים שיצאו הנרתיק שלה.

שלום מוטי, אתה הוא זה שצריך להחליט. הרבה בריאות אפי

22/02/2024 | 18:03 | מאת: מוטי

השאלה מה סיכויי ההדבקה? במקרה כזה נותנים pep? כי הבנתי שהם מחמירים מתי לתת מתי לא. אני לא רופא ולכן לא יודע לכמת את סיכויי ההדבקה מה דעתך? זה קרה אתמול כך שעדיין אפשר ללכת למיון

שלום מוטי, אני חושש שאין ביכולתי לכמת את סיכויי ההדבקה במקרה המתואר בשאלתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות