מינון מוקסיפן פורטה 500 מג

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/02/2024 | 16:24 | מאת: מור

שלום חום גבוה וכאב גרון הרופא רשם לי 2 כדורים בבוקר ושני כדורים בערב למשך 7 ימים. האם זה לא מינון חריג? מינון גבוה מדיי לקחת 2 כדורים יחד בכל מנה?

שלום, המינון המקובל של 'מוקסיפן' לטיפול בזיהום 'סטרפטוקוקסאלי' בגרון (לאדם במשקל 70 ק"ג) הוא 1 גרם ליום (למשל, 500 מ"ג בבוקר ו- 500 מ"ג בערב) ל- 10 ימים. הרבה בריאות אפי

22/02/2024 | 04:31 | מאת: מור

תודה. היום התחלתי ולקחתי 3 כדורים ביום (במקום 4 כפי שרשם לי) משקל 60 עד כמה זה מסוכן?? (ממחר אפחית ל2 כדורים)

לא מסוכן

22/02/2024 | 10:45 | מאת: מור

שוב תודה. סליחה עכשיו קוראת שהתרופה היא מוקסיויט פורטה 500 האם המינון שונה ממה שכתבת קודם?

שלום מור, המינון מתיחס ל'אמוקסיצילין' בלי קשר לשם המסחרי שלו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות