כוס חדשה מחנות מלאה בממתקים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/02/2024 | 02:51 | מאת: אנה

שלום ד״ר, קיבלתי במתנה כוס מלאה בממתקים, נרכשה בחנות מתנות ומתוקים. הממתקים פתוחים בתפזורת בתוך הכוס, לא בשקית. האם זו דרך הדבקה במחלות כמו איידס או הפטיטיס, במידה ומישהו שם את הכוס בפה והיא לא נשטפה או שצריך? כמובן שהכוס תעבור שטיפה לפני שימוש, אני שואלת לגבי אכילת הממתקים שבפנים. אם זה משנה, זה אצלי בבית כבר שבוע. תודה רבה על המענה :)

שלום אנה, הדבקה ב'איידס' או ב'הפטיטיס' במהלך אכילת הסוכריות שבכוס המתוארת בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות